zaterdag 14 juli 2012

CreaBea.

Hey schatjes,

Dit worden alweer de 2 laatste CreaBea ideetjes :( Ik hoop dat jullie er wat aan hebben en jullie niet gaan vervelen in de vakantie. De laatste 2 CreaBea ideetjes:

1. Glitter gympies!
Dit keer geen glitter pumps maar glitter gympies!! Gympies zijn leuk voor naar school te gaan of om uren op te shoppen maar wel een beetje saai! Haal je gympies uit de kast of koop een paar voor een fijn prijsje en glitteren maar! Maak van je saaie witte gympies glamourus gympies!! Je hoeft er niet perse alleen maar glitters op te doen maar studden is ook heel leuk. Hoe je dit allemaal moet kan je zien als je hier klikt.
Dit zijn de benodig heden:
- Gympen
- Lijm
- Een borsteltje
- Zilveren glitters
- Eventueel zwarte glitters
- Tape
- Zilveren studs (in hobbywinkels of online te koop)
- Oude schoenendoos

Ik vind het echt superleuk om te zien hoe je, je saaie witte gympies om kan toveren naar deze leuke glamourus gympies, ik dit zeker ook een keertje proberen! Het lijkt me helemaal niet moeilijk en je hebt het snel af denk ik.

2. De telefoon, oplaad hanger!

Geen draden meer over de vloer en je hoeft nooit meer een stopcontact te zoeken dat vlak bij een aanrecht of bureau is om je mobiel om te leggen. Hoe handig?!

Als eerste moet je in je eigen huis rond zoeken naar lege plastic flessen. Een lotion fles, een haarlak fles of een shampoo fles.. het maakt allemaal niks uit. Een fles die een beetje plat is werkt wel het beste. Om te kijken of de fles goed is moet je je telefoon of ipod tegen de fles aan houden om te meten, maar dat spreekt voor zich. Zorg ervoor dat je de fles goed uitspoelt. Hou vervolgens nogmaals je mobiel/ipod tegen de fles en teken af hoe groot je de houder wilt hebben aan de voorkant. De achterkant moet natuurlijk hoger zijn zodat die om het stopcontact kan. Dan ga je je patroon uitknippen. Zo ontstaat er al een houder. Vervolgens tegen je op je patroon een gat voor het stopcontact. Ook die knip/zaag je eruit. Je kan, als je dat hebt gedaan, je houder voor de zekerheid ook nog even schuren. Dan weet je zeker dat je je niet kan bezeren aan je houder. Hoe je je houder gaat versieren is helemaal aan jou. Je kan je fles schilderen, stofferen of misschien wel net zoals graffiti, bespuiten. Wees creatief & heel veel succes!

Dit waren alweer de laatste 2 DIY's, ik hoop dat jullie het leuk vonden en echt nooit meer gaan vervelen, haha ;). Hebben jullie zelf nog leuke DIY's, en hebben jullie 1 van deze gemaakt?
Lots of love,
Lisa x

1 opmerking: